Op zoek naar een uniek cadeau voor jouw vader, moeder of een andere geliefde? Ontdek "Together as one"!

Broer en zus, vader en zoon, moeder en dochter; alle combinaties zijn mogelijk. Hebben jullie dezelfde ogen? Of hebben jullie allebei dezelfde lach? Laat het portret voor zich spreken!

Wat wordt er gedaan bij Together as one?

In mijn studio in Almelo wordt er van jullie allebei een foto gemaakt. Een brede lach met tanden of juist zonder, we maken van alles! De foto’s worden gemaakt wanneer het jullie goed uitkomt (overdag of ’s avonds) en duurt ongeveer 10 minuten per persoon.
vierkant kleur kopie

Wat ontvang je?

Je ontvangt van mij 4 bestanden digitaal:

  • Together as one vierkant kleur;
  • Together as one vierkant zwart wit;
  • Together as one 2:3 kleur;
  • Together as one 2:3 zwart wit.

Een extra optie is om je foto te laten drukken op plexiglas, een echte aanrader! 

Een uniek cadeau voor jouw geliefde aan de muur. Een mooie herinnering, voor altijd. Ik help graag bij het afdrukken van jouw foto. Ik zal ervoor zorgen dat de kwaliteit bewaard wordt en dat jouw prachtige foto goed wordt afgeleverd.

Maar... wat kost dat dan?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk!
De kosten zijn eenmalig 195,-. Je ontvangt dan alles van mij digitaal binnen 1 week! Jouw foto op plexiglas kan in overleg, dit zit niet bij de prijs inbegrepen

Wil je dit als cadeau geven? Dat kan ook! Neem dan contact op met mij.

Maar... er is meer!

Together as one fotografie is misschien niet helemaal wat je zoekt, maar tóch wil je die mooie foto samen met je geliefde broer, zus, moeder, vader. Dan is het misschien leuk om een foto te maken van de zijkant. Ook een soort “Together as one”, maar dan nét een tikkeltje anders. Een prachtige zwart-wit foto.

Bij deze foto wordt vooral de zijkant van het gezicht geaccentueerd en is dit mooi te vergelijken met jouw broer, zus, vader of moeder. Waar kies jij voor?

arjan en milou
1 vierkant
M59A3114 thom aangepast (1) (1)

Wie ben ik?

Fotografie is al van jongs af aan mijn passie. Ik liep rond met een camera in mijn hand en maakte allerlei foto’s. Ik besloot dat dit is wat ik wilde doen. Binnen een half jaar was ik fulltime fotograaf met een eigen studio. Al snel werd ik ingehuurd door een kapper om foto’s te maken voor een internationale wedstrijd. We werden derde. Ik was geschokt en vol ontzag. Dat heeft mijn carrière echt gelanceerd. Ik heb met geweldige merken mogen werken zoals Schwarzkopf, Rabobank, Goldwell en meer!

Ja, together as one lijkt mij wel wat!

Laat je naam, telefoon en e-mail achter! Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op voor eventuele vragen en het plannen van de afspraak!

CONTACT